Lite ostfrossa i veckan....
Den stora fördelen med Gi- kost är ju naturligtvis att man kan använda ost i såser och gratänger. Denna vecka gjorde vi en god gratäng på kyckling, purjo och morötter och sedan massor med mozzarella och lite västerbottenost. För säkerhets skull!
Men när fredagen kommer kan man väl få kosta på sig lite pasta.....Vår favorit: färsk pasta fettuccini! Mums!
Till den färska pastan gjorde vi en sås på charlottenlök, trattkantareller, Cambozola- denna underbara ost- och lite grädde. Till pastan är favoritsalladen en ruccolasallad med parmaskinka, tomater, parmesan och en balsamico- dressing!
Till den färska pastan gjorde vi en sås på charlottenlök, trattkantareller, Cambozola- denna underbara ost- och lite grädde. Till pastan är favoritsalladen en ruccolasallad med parmaskinka, tomater, parmesan och en balsamico- dressing!
Nu blir det "så ska det låta" på Tv och ett gott glas rött vin.....till!
Kommentarer
Trackback