Middag på Seaside Longhorn i Sjöstaden

Dags för avskedsmiddag för våra husgäster Micke, Helen och Matilda, som nu måste åka hem och fixa det sista inför det stundande bröllopet.

Vi hade först planer på att vara hemma och grilla men vädret var allt annat än grillvänligt! Vi drog till sjöstaden istället och testade Seaside Longhorn vilket en "hockeymamma" rekomenderat oss. Sonen följde också med vilket var trevligt för han har ju varit utepå resande fot mest hela sommaren så det var kul att få umgås lite över en bit mat -han över än 400g köttbit! (som jag inte hann fota!)


Min portion Kyckling Fajitas



Biff Fajitas till mannen....



....våra tillbehör; Svart böndipp, guacamole, salsa och gräddfil.


Micke och Helen tog grillad lammfilét

Maten fick helt klart väl godtjänt men mina och Joes fajitas kunde dock varit något hetare likaså salsan men alla var vi nöjda och glada med allt ändå. Trevligt bord fick vi också vid fönstret med utsikt över alla båtar som är på väg in och ska slussa vid Hammarbyslussen.

Efter middagen behövde vi verkligen sträcka på benen för det var stora portioner så vi tog en kort prommis i Sjöstaden men det var kallt och himlen hotade oss med regn så vi åkte hem och drack kaffe i casa Skoglund.

Tack för besöket blivande fam Å! Välkomna tillbaks snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0