Vardagsgryta och recept på bönsallad
Vardagsgryta på Älgskav. Vi fuskade och köpte ARLAs matlagningsgrädde med smak av kantarell och champinjon : Skogssvampspanna. Den funkade riktigt bra.
Jag fräste upp purjolök och sedan lite zuccini blandade ner det i det brynta älgskavet och i med 1 buljongtärning och lite vatten. Sen i med den smaksatta grädden för att "bubbla ihop". Sist lite paprika för att få lite färg och krunch~.
När det sen var dags och äta såg det rätt tomt ut vid bordet. Hela familjen var o tränade utom jag! Man e van!
Men efter ett tag fick jag lite sällskap och beröm över maten, från mannen och senare dottern! Kul att prova nåt nytt som är snabbt- och lättlagat men ändå gott
Ännu en GI-middag eftersom vi åt med sallad och bönor. Det hade varit gott med lite ris till men men......
Recept på Joes bönsallad:
1 burk (sköljda) canollibönor
1 burk kikärtor
1 filéad citron
½-1 finhackad rödlök
Lite olivolja och en skvätt rödvinsvinäger
Flingsalt
Låt dra i kylen några timmar innan servering!
Jag fräste upp purjolök och sedan lite zuccini blandade ner det i det brynta älgskavet och i med 1 buljongtärning och lite vatten. Sen i med den smaksatta grädden för att "bubbla ihop". Sist lite paprika för att få lite färg och krunch~.
När det sen var dags och äta såg det rätt tomt ut vid bordet. Hela familjen var o tränade utom jag! Man e van!
Men efter ett tag fick jag lite sällskap och beröm över maten, från mannen och senare dottern! Kul att prova nåt nytt som är snabbt- och lättlagat men ändå gott
Ännu en GI-middag eftersom vi åt med sallad och bönor. Det hade varit gott med lite ris till men men......
Recept på Joes bönsallad:
1 burk (sköljda) canollibönor
1 burk kikärtor
1 filéad citron
½-1 finhackad rödlök
Lite olivolja och en skvätt rödvinsvinäger
Flingsalt
Låt dra i kylen några timmar innan servering!
Kommentarer
Trackback