Smarrigaste pastarätten!

4 port
färsk lasagne på rulle
bechamellsås
tomatsås (typ pastasås, hemkokt eller på burk)
kokt skinka
zuccini
en smakrik ost typ blå ockelbo eller emmentalerost
salt & svartpeppar

Bred ut två lasagnebitar ungefär lika långa som en vanlig skärbräda. Täck med skivor av skinka, ostskivor och zuccini.  Rulla i hop rullarna hårt (från kortsidan) och plasta in i plastfolie och låt ligga kallt i en stund (då är det lättare att skära dem i fina bitar som håller i hop).

(Så här långt går det ju bra att förbereda denna rätt.)

Skär rullarna i ca 4cm långa "stubbar". Gör en bechamelsås och en tomatsås.(Går ju också bra att förbereda!) Bred sedan ut lite bechamellsås i botten av en ugnsfast form. Placera pastastubbarna därpå. Häll sedan över lite mer bechamell och sedan tomatsåsen. Sist strö över riven ost eller ostskivor. Gratinera i ugn ca 10 min 200 grader!

Servera med en fräsch sallad till!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Helene

Mmm det där måste jag prova, ser supersmarrigt ut!Jag förstår att du haft en härlig dag bland alla ät/drickbara godsaker mmmmmmmm

2010-11-14 @ 18:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0