Middag på jobbet

Vår tradition trogen blev det samma upplägg i år igen på min avdelning på jobbet. Vi filmar och gör en film och föräldrarna lagar mat och tar med sig. Ett lyckat koncept! Mat inbjuder verkligen till många samtal. I år hade vi rekord av både antal besökare men också maträtter! Dessa bilder gör inte maten riktigt rättvisa tycker jag men man får kanske en uppfattning av hur mycket mat det var!




Vi åt bl a: Kyckling med fyllda potatisar och oliver, kålsallad, ugnspotatis o morot. kobbah= en slags runda piroger med kryddig fyllning, kycklinggryta med ris, ingera=en eritriansk pannkaka med kryddig eritreansk kycklinggryta, taboule, olika piroger, kyckling med cous cous och rostad mandel och vinblads dolmar och annan dolma= fyllda grönsaker.

Så gott och roligt att prova nytt och att äta så vällagad mat!


Min första portion.......

Dessutom blev jag övertalad att ta hem matlåda till mannen!
Underbara, generösa mammor som har sån stolthet i sin matlagning -och med all rätt!


Kommentarer
Postat av: stefan

ser hur gott ut som helst och spännande , vill oxå smaka :)

2012-04-15 @ 19:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0