Potatisgratin med Boursin-ost

Äntligen framme på Mefjärd för en långhelg. När vi väl kånkat vår packning över ön och pustat ut lite var det dags för lite matlagning. Stefan gjorde sin special potatisgratin med vitlök, chili och -Boursin-ost.

Koka upp potatisen i grädde med finhackad chili och vitlök. Smäl sen ner en till två Boursin-vitlöksostar, krydda med svartpeppar och salt. Bubbla en stund på spisen och sedan i en ugnsform i 200 grader tills potatisen är riktigt mjuk.

Så god, lite stark av chilin men med SÅ mycket smak av osten och vitlöken. En favoritgratin! Jag törs inte berätta hur många gånger jag tog om......


Vattnet kom på så vi kunde diska utan att värma diskvattnet! Vilken lyx det är efter vintern, eller hur Berit?

Lite kyligt från vattnet men lugnt och stilla.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0