Påskens goda! Kyckling med ädelostsås

 
 
 
Påsken är här och med den såklart god mat. Men ibland får man försöka kompromissa lite
och till exempel göra en del av påskmaten lite nyttigare.
 
 
Lite nyttigare påskgodis
 
Vi inledde påsken med en lugn middag hemma med en kycklingrätt som vi gjort förr men nu prövade en annan sås till efter ett GI-recept. Såsen blev jättegod. Vi har ätit den förr till lax men den passar ännu bättre till parmaskinka-lindade kycklingfiléer!
Ner i mixern med 1 st ädelost triangel ca 100 g. ½rostad chilifrukt utan kärnor( rosta i torr panna en liten stund så sötman i chilin kommer fram
), 1 buljongtärning (fiskbuljong om ni gör såsen till lax vi tog såklart kycklingbuljong) 2½dl crème fraiche  Mixa till en slät sås och låt som hastigast koka upp och rör sen ner 1 kruka hackad oregano!
Kycklingen ugnssteks med parmaskinka lindat runt filéerna!
 
et VOILÁ!
Parmaskinkalindad kyckling med ädelostsås!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0