Påsken i bilder

Påsken, denna härliga mathelg!
Vi hade turen att på Långfredagen bli bjudna på Påskfisk. Det var Regnbågsforell, Röding och Gös. Marinerad i en Gremolata som grillades på utegrillen, medan vi sippade på ett svalt rosévin i ett underbart påskväder! Kan man ha det bättre? Och skjuts hem fick vi också, av sonen...hur skönt som helst!


Fiskar i Gremolata....


Här grillas det....


Till de goda fiskarna åt vi sallad, bröd och drack ett gott Chablis.


Till Dessert: Jordgubbar och glass och till kaffet denna underbara cognac!


Vickningen blev barnens favorit (och kanske även vi vuxnas): Stefans revbenspjäll......Mmmmm så kryddiga och goda!


Lite mer pics på påskmat:Här är Min variant av Smögencheesecake! Joe och jag har en varsin bit kvar i kylen som vi skall festa på till lunch!


Efter ett traditionellt smörgåsbordmed sill o dyl rundade vi av med en dessert, päron kokta i sockerlag och cognac sedan smörstekta med mörkt muscovadosocker och glass till dessa.Jag säger bara: Smarrigt!

Nu är det dags för en långprommis för att gå av sig lite av den goda maten.

Trevlig fortsättningen på påsken till Alla!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0