Godaste förrätten ever!


Mums vilken underbar förrättstallrik man blev bjuden på hos Ann och Stefan!

Brushetta, olika goda oliver, mozzarella, parmaskinka, salami nån annan skinka-super god och sist men absolut inte minst marinerade räkor.....-underbart fräscha och goda! (Receptet snarast tack Stefan!)
Snyggt upplagt var det också. Det blir +++++av matbloggerskan!



Har annars i veckan ätit gott både ute på stan och hemma. Denna goda gösfilé smarrade jag i mig på Resturang Stekpannan med nuvarande kollegor och en fd kollega- gott,lugnt och trevligt. Bra mat på det stället verkar de flesta tycka inklusive jag själv.



Hemma gjorde vi hamburgare en kväll i veckan. För ovanlighetens skull åt hela familjen tillsammans -det var trevligt! Sonen gladde sin mor en annan dag i veckan med att visa prov på nån slags matlagningsambition, när han skulle koka varmkorv, och frågade efter " dom där bladen "(=lagerblad).  -Bra där Butchoo- man måste anstränga sig lite när det gäller matlagning!

Rekommenderar varmt denna hamburgerpress från Tupperware. Lite hackad lök och lite kryddad köttfärs  (behövs inga ägg för att det ska hålla ihop) och sen pressa ihop och på grillen eller  ner i stekpannan bara. Bättre och billigare än köpeburgare när man vill ha mycket köttinnehåll a là GI-kost.
Jag äter helst min burgare med mycket god ost, ett stektägg, sallad, och chilimajonäs.



Och så var det Morsdag idag. Själv blev jag uppvaktad med frukost på sängen av Saga innan hon skulle åka och jobba. Gulliga barn! Min egen mamma får jag fira senare för hon är ute och reser.....men det står en blomma på hennes trappa som hon får när hon kommer hem ikväll!



Ligger och tar det lugnt efter en underbar helg och firar mig själv med lite god glass:
Lakritsglass med lakritsflakes! Mums!

Snart Söndagsmiddag hos syrran. Jag håller tummarna för kåldolmar.....de har hintat något om det, vi får se! Jag tar en promenad dit och hem, det kan behövas!!!!!!




Kommentarer
Postat av: stefan

recept på räkorna kommer :) Tack för en toppen blogg blir alltid sugen när jag läser din blogg och alla mumsiga bilder .

2011-06-02 @ 17:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0